|
|||||||||
|
|
||||||||
21.05 - 15:50
Вчені розповіли про негативний вплив цукру на пам’ять дітей| Здоровье
Вчені розповіли про негативний вплив цукру на пам’ять дітейДослідники в Університеті штату Джорджія в США виявили поганий вплив цукру на дитячу пам’ять. Виявилося, що велике споживання цукру в дитячому та підлітковому віці згодом може також сильно вплинути на розумову діяльність вже дорослої людини. Фахівці провели експеримент, проведений на лабораторних мишах. Піддослідних тварин розділили на дві групи. Однією з цих груп регулярно давали солодкий напій. Незабаром у них виявили порушення функції гіпокампу. Це область мозку, що відповідає за пам’ять. Відзначається, що на це вплинула підвищена кількість бактерій під назвою Parabacteroides в кишечнику. Після введення їх в організм мишей з іншої групи, які не вживають цукор, у них теж надалі виявили погіршення пам’яті. Вчені висловили впевненість, що результати експерименту застосовні і до людей, особливо до дітей. У майбутньому вони планують провести нові експерименти, щоб знайти рішення проблеми і зрозуміти механізми, за якими працює передача сигналів від кишечника до мозку.
Ключевые слова:
|
|||||||||
Читайте также:
Medical experts have discovered a new dangerous consequence of lack of sleepA new danger associated with sleep deprivation has been identified in a study by medical experts. Medizinische Experten haben eine neue gefährliche Folge von Schlafmangel entdecktIn einer Studie medizinischer Experten wurde eine neue Gefahr im Zusammenhang mit Schlafmangel festgestellt. Eksperci medyczni odkryli nową niebezpieczną konsekwencję braku snuW badaniu przeprowadzonym przez ekspertów medycznych zidentyfikowano nowe zagrożenie związane z brakiem snu. Медичні експерти виявили нове небезпечне наслідок недосипанняУ дослідженні, проведеному медичними експертами, було виявлено нову небезпеку, пов'язану з недосипанням. Zdrowie dzięki zaletom pomarańczy: fakty i mity dotyczące cytrusówOwoce cytrusowe, takie jak pomarańcze, grejpfruty i cytryny, zawsze były w centrum uwagi ze względu na swoje korzyści zdrowotne. |
|||||||||
|