|
|||||||||
|
|
||||||||
18.05 - 13:56
Вчені назвали продукти, які знижують ризик діабету| Здоровье
Вчені назвали продукти, які знижують ризик діабетуНовий аналіз на основі даних більш ніж 200 тис. осіб показав, що вживання в їжу високоякісних вуглеводів, наприклад, з цільнозернових продуктів, пов’язане з більш низьким ризиком розвитку діабету 2 типу. “Передбачається, що високе споживання вуглеводів пов’язане з більш високим ризиком розвитку діабету 2 типу”, – розповідає керівник дослідницької групи доктор Кім Браун з Медичного центру Університету Еразма і школи громадської охорони Здоров’я при Гарвардському університеті. «Ми вивчили цей ефект для різних типів вуглеводів: низької та високої якості» Дослідники спостерігали нижчий ризик діабету 2 типу, коли в дієті були присутні високоякісні вуглеводи. При цьому заміна низькоякісних на насичені жири також показала зв’язок з більш низьким ризиком розвитку захворювання.
Ключевые слова:
|
|||||||||
Читайте также:
Zdrowa żywność dla pięknej skóry: porady ekspertówDla wielu osób pielęgnacja skóry jest ważnym aspektem zdrowego stylu życia. Здорова їжа для красивої шкіри: поради експертівДля багатьох людей догляд за шкірою є важливим аспектом здорового способу життя. Zdrowie i pestycydy: rozpowszechnienie i możliwe konsekwencjePestycydy, czyli środki chemiczne stosowane w celu ochrony roślin przed szkodnikami i chorobami, są bezlitośnie stosowane w rolnictwie na całym świecie. Gesundheit und Pestizide: Verbreitung und mögliche FolgenPestizide, Chemikalien, die Pflanzen vor Schädlingen und Krankheiten schützen, werden in der Landwirtschaft auf der ganzen Welt gnadenlos eingesetzt. Gesunde Ernährung für schöne Haut: kompetente BeratungFür viele Menschen ist Hautpflege ein wichtiger Aspekt eines gesunden Lebensstils. |
|||||||||
|