18.05 - 13:56

Вчені назвали продукти, які знижують ризик діабету


 

Вчені назвали продукти, які знижують ризик діабету

Новий аналіз на основі даних більш ніж 200 тис. осіб показав, що вживання в їжу високоякісних вуглеводів, наприклад, з цільнозернових продуктів, пов’язане з більш низьким ризиком розвитку діабету 2 типу.

“Передбачається, що високе споживання вуглеводів пов’язане з більш високим ризиком розвитку діабету 2 типу”, – розповідає керівник дослідницької групи доктор Кім Браун з Медичного центру Університету Еразма і школи громадської охорони Здоров’я при Гарвардському університеті. «Ми вивчили цей ефект для різних типів вуглеводів: низької та високої якості»

Дослідники спостерігали нижчий ризик діабету 2 типу, коли в дієті були присутні високоякісні вуглеводи. При цьому заміна низькоякісних на насичені жири також показала зв’язок з більш низьким ризиком розвитку захворювання.

https://newsyou.info/

 

Ключевые слова:
bigmir)net TOP 100 Яндекс.Метрика

При использовании информации в печатном или электронном виде ссылка на www.neboley.com.ua обязательна.
Интернет–издание не несет ответственность за достоверность информации, размещенной в разделах народной медицины. Предупреждаем, прежде чем воспользоваться рецептами нетрадиционной медицины обязательно посоветуйтесь с врачом.
За содержание рекламы ответственность несет рекламодатель.

Электронная почта портала: info@neboley.com.ua