15.05 - 08:35

Чому корисно їсти петрушку: джерело вітамінів в зеленому пучку


 

Чому корисно їсти петрушку: джерело вітамінів в зеленому пучку

Звикли, що петрушка більше для декору страв використовується? Багато хто недооцінює користь для здоров’я петрушки. Це натуральна, “рідна” зелень, що підтримує імунітет та впливає на профілактику багатьох хвороб.

Подробиці

Варто знати, що саме петрушка багата на фолієву кислоту. Вона запобігає виникненню проблем у роботі серцево-судинної системи, а також корисна для вагітних.

Достатньо з’їдати по 30 г петрушки, щоб 100% покрити добову потребу у вітамінах A та K. У цій зелені є міріцетін; флавоноїд, що сприяє зниженню рівня цукру в крові та допомагає клітинам правильно реагувати на інсулін.

Зелень допомагає подолати авітаміноз, депресію, нейтралізує канцерогени, що захищають від негативного впливу навколишнього середовища, покращує мозковий кровообіг. Вводьте в раціон петрушку і сушіть її теж, адже висушена петрушка може мати більше антиоксидантів, ніж свіжа.

https://newsyou.info/

Ключевые слова:
bigmir)net TOP 100 Яндекс.Метрика

При использовании информации в печатном или электронном виде ссылка на www.neboley.com.ua обязательна.
Интернет–издание не несет ответственность за достоверность информации, размещенной в разделах народной медицины. Предупреждаем, прежде чем воспользоваться рецептами нетрадиционной медицины обязательно посоветуйтесь с врачом.
За содержание рекламы ответственность несет рекламодатель.

Электронная почта портала: info@neboley.com.ua